Home
Diensten
Produktpresentatie
Vacatures
Contact
Route

Renovatie


Voor renovatie van uw woning of bedrijfspand is Elektro Vermeulen het aangewezen bedrijf.

Renovatie voorRenovatie na


Nieuwbouw


Ook voor nieuwbouw van uw woning of bedrijfspand zijn wij toonaangevend.


StofzuigersystemenEen moderne en steeds vaker toegepaste manier van reiniging is een centraal stofzuigsysteem. Bij het centraal zuigsysteem wordt (de motorunit van) de stofzuiger op een centrale plaats (zoals een garage of berging) geplaatst. Het interne buizenstelsel en de aansluitingen zitten verspreid door het pand.

Een centraal stofzuigsysteem draagt bij aan een gezonde leefomgeving omdat in tegenstelling tot reguliere stofzuigers de fijne stofdeeltjes niet opnieuw in circulatie worden gebracht.


Stofzuigersystemen

Tuin- en BuitenverlichtingEen prachtig aangelegde tuin, mooie ornamenten of een bijzondere gevel vragen om een goede tuinverlichting. Een tuinverlichting die subtiel en doeltreffend de juiste belichting geeft. Dit creeert sfeer, maar ook veiligheid!

U kunt bij ons de gewenste verlichting aanschaffen en Elektro Vermeulen zorgt voor een perfecte installatie. Ook voor het probleemloos functioneren van bijvoorbeeld uw vijverpomp of waterval kunt u een beroep doen op ons. Er zijn enorm veel mogelijkheden. Uw verlichting, pomp of waterval kan worden geschakeld met een bewegingssensor, tijdsklok of het kan onderdeel worden van uw complete domotica systeem. Wij geven u graag advies.

Natuurlijk zorgen we voor een nette afwerking. Als het mogelijk is, werken we samen met het hoveniersbedrijf dat uw tuin ontwerpt en/of aanlegt.
Tuinverlichting